Οι εκπαιδευτικές μας αξίες.

Οι μαθητές μας απολαμβάνουν μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία με επίκεντρο το κάθε μαθητή ξεχωριστά και με στόχο την απόκτηση και βελτίωση των επικοινωνιακών τους δεξιοτήτων (επικοινωνία - συνεργασία- δημιουργικότητα - κριτική σκέψη) μέσα από την βιωματική μάθηση. 

Η εκμάθηση γίνεται σε ένα απόλυτα φιλικό ψηφιακό περιβάλλον. Στόχος είναι να ετοιμάσουμε την επόμενη γενιά μαθητών για τις προκλήσεις του εγασιακού χώρου του 21ου αιώνα. 

Η ψηφιακή αίθουσα

Ήμαστε οι πρώτοι που εγκαταστήσαμε Διαδραστικούς Πίνακες σε όλες μας τις αίθουσες το 2007 και προσαρμόσαμε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα με την χρήση Wifi & Technology Assisted Langauge Learning (TALL) ώστε οι μαθητές μας να μπορούν να αποκτούν ψηφιακές δεξιότητες. 

Βραδιές Γονέων

Οι βραδιές γονέων και ενημερώσεων είναι η απόδειξη της συνέργειας που δημιουργούμε με τους γονείς και της διαφάνειας στην εκπαιδευτική μας λειτουργία. 

Διαμορφώνοντας της νέα γενιά

Τόσο ο διαδραστικός και βιωματικός τρόπος εκμάθησης της γλώσσας όσο και η έμφαση στην εκμάθηση των δεξιοτήτων του 21ου αιώνα (επικοινωνία - συνεργασία - δημιουργικότητα - κριτική σκέψη) δίνει στους μαθητές μας ένα τεράστιο πλεονέκτημα.  

Σχέσεις Εμπιστοσύνης 

Η προσωπική μας ενασχόληση με το κάθε μας μαθητή ξεχωριστά έχει δημιουργήσει χρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης, φιλίας και ένα οικογενειακό περιβάλλον βασισμένο στο τρίπτυχο μαθητή - εκπαιδευτικό - γονείς. 

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή: 15:30 - 21:30
Σάββατο και Κυριακή: έκλεισαν

Επικοινωνία

Mellon Language School
Συνταγματάρχου Ζήση, 71 Αροης
Πατρα, Ελλαδα

261 062 4714

Find Us on Facebook
Follow Us on Twitter
Connect With Us on LinkedIn